BBQ vlees

Wilt u heerlijk vers en mals barbecue vlees van een ambachtelijke slager? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Slagerij Hermanussen is namelijk de slager in Beuningen en omgeving die dit voor u kan verzorgen. Onze barbecueworstjes, hamburgers, vleesspiezen, spareribs en speklappen hebben de weg naar menig huishouden in Beuningen, Ewijk, Deest, Weurt en Winssen al weten te vinden.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten vlees, vis, salades en al het overige bijbehorende eten zoals stokbroden en sauzen.

BBQ voor ieder budget en alle wensen

Voor ieder budget hebben we iets passends in het assortiment: of u nu een lekkere barbecue voor uw buurtfeest of verjaardag wenst met hamburgers, karbonades en shaslick. Of een exclusieve barbecue met bijvoorbeeld biefstuk, varkenshaas en lamsboutlapjes. Ook een vegetarische of vis barbecue kunnen we u bieden. Ook houden we rekening met dieetwensen, zoals glutenvrij eten.

Kijk voor het complete assortiment op www.cateringhermanussen.nl

Eén ding hebben onze producten gemeen: het vlees is van topkwaliteit. Ook de salades zijn dat, want die maken we in onze eigen keuken.

BBQ vlees bestellen 

In principe is alles mogelijk. De wensen van onze klanten staan namelijk centraal. U kunt dus vlees los bestellen, of in BBQ pakketten. Voor een overzicht van de pakketten zie www.cateringhermanussen.nl

BBQ vlees compleet aan huis bezorgd

We bezorgen BBQ vlees bij u aan huis indien gewenst. Dat doen we zelfs gratis bij een bestelling vanaf €  250. Verder wordt het vlees in koelboxen geleverd. Zo blijft alles goed koel en wel zo handig: uw koelkast puilt zodoende niet uit. En ook doen we voor u de afwas: u kunt het bestek na gebruik gewoon in de meegeleverde bakken deponeren. Het enige wat u hoeft te doen is het vlees zelf gaar maken en daarna genieten!

BBQ Cateraar

Mocht u echt alles willen uitbesteden op het genieten na dan: ook dat kan. Slagerij Hermanussen is namelijk ook een cateraar. We kunnen voor u de complete BBQ catering verzorgen. Zie voor meer informatie complete catering.

Slagerij Hermanussen is kortom het adres voor alle soorten barbecues: of het nu om een eenvoudige, kleine barbecue gaat of om een barbecue voor een bedrijfsfeest met exclusieve wensen en waar alles uitbesteed is. Slagerij Hermanussen regelt het voor u!

Contact

Wilt u meer weten of direct BBQ vlees bestellen? Bel ons dan op 024-6221329 Of mail naar info@slagerijhermanussen.nl

U kunt ook direct uw vraag hieronder invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op met u.

© Hermanussen 2016 Design door: Blue Side Vindbaar door: word-vindbaar.nl