Catering Beuningen e.o.

Voor catering Beuningen e.o. ontvangen wij u ook graag. Wij zijn namelijk een ambachtelijke slagerij die al jaren ervaring heeft met catering. Zie ook onze andere website Catering Hermanussen voor meer informatie. Als regionale cateraar hebben wij al veel partijen verzorgd in plaatsen als Druten, Ewijk, Weurt, Winssen, Deest en natuurlijk in Nijmegen als grootste plaats in de regio.

Compleet verzorgde catering

We kunnen de catering voor alle soorten partijen compleet verzorgen. Of het nu om een klein feest zoals een communie of verjaardag gaat van 30 personen of een personeelsfeest van 200: wij regelen het voor u van A tot Z.

Dit kunnen wij doen, omdat we naast het eten en drinken ook de beschikking hebben over alle benodigde spullen om er een feest van te maken. Denk aan grote partytenten, bestek, servies, biertappen, hangtafels, stoelen, partypannen en barbecue-sets. Zelfs voor losse verhuur van cateringmateriaal kunt u bij ons terecht.

Uiteraard zorgen we na het feest ook ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt. U wordt dus compleet ‘ontzorgd’.

Catering op locatie

We komen dus ook alles zelf brengen en ook weer ophalen op de feestlocatie. Wanneer u aangeeft dat u tijdens het feest graag uw handen vrij houdt, bieden wij u graag de mogelijkheid voor serveersters en braadmeesters. Vooral bij een barbecue of een grote partij is dit te overwegen waard. Graag zitten wij met u om de tafel om al uw wensen te bespreken.

Grote keuze

Wilt u hapjes bestellen? Of een lopend buffet met een grote variatie? We kunnen het voor u verzorgen. Hieronder vindt u een opsomming van onze culinaire delicatessen:

Uiteraard is het als complete cateraar ook mogelijk om drinken zoals frisdrank, wijn en bier te verzorgen, eventueel inclusief een koelkast en een tapinstallatie.

Dieetwensen zoals glutenvrij of vegetarisch

In ons assortiment is het altijd mogelijk om rekening te houden met uw speciale wensen. Denk aan diëten zoals glutenvrij eten, natriumarme gerechten, halal keuzes en vegetarische lekkernijen. Kortom we kunnen iedereen culinair verrassen en verwennen!

Alles wat we maken komt overigens uit eigen keuken. We leveren graag ambachtelijke topkwaliteit.

Contact

Wilt u meer weten over wat voor u als complete cateraar in de regio kunnen betekenen? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel ons dan op 024-6753300 Of mail naar info@slagerijhermanussen.nl

U kunt ook direct uw vraag hieronder invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op met u.

© Hermanussen 2016 Design door: Blue Side Vindbaar door: word-vindbaar.nl